Мой кабинет

Для активации аккаунта, перейдите по ссылке, отправленной на Ваш электронный адрес

При изменении почты на Ваш текущий адрес будет отправлено письмо для подтверждения изменения.
Новый адрес не будет активирован до подтверждения со старого адреса.
Выйти

Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 7 березня 2020 р.

 

Ця Політка конфіденційності («Політика») поширюється на відносини, що виникають з приводу збирання, обробки, використання персональних даних, що Ви надаєте під час користування веб-сайтом Gameinside («Сайт») компанії ТОВ «ГЕЙМИНСАЙД» Компанія»).

Ця Політика є невід’ємною частиною Правил користування. Терміни і поняття мають таке ж значення як у Правилах користування, якщо інше прямо не вказане у Політиці.

Якщо Ви не погоджуєтесь з цією Політикою, Ви не можете отримувати доступ до Сайту.

 

    1. Загальні умови

1.1. Ця Політика є частиною договору між Вами (користувачем Сайту) та Компанією.

1.2. Ця Політика поширюється на відносини, що виникають з приводу відомостей чи сукупності відомостей, які дозволяють ідентифікувати Вас. 

1.3. Якщо Ви користуєтесь сайтом, Ви засвідчуєте свою згоду з умовами, викладеними в цій Політиці, а також вимогам законодавства України, що може застосовуватись до користування Сайтом.

1.4. Компанія залишає за собою право змінювати умови даної Політики у будь-який час без додаткового повідомлення про це. Зміни до Політики будуть оприлюднені на Сайті із вказівкою про дату останнього оновлення. Якщо Ви продовжуєте користуватись Сайтом після зміни умов Політики, Ви засвідчуєте свою згоду з оновленими умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з оновленими умовами Політики, Ви маєте припинити користування Сайтом.

 

    1. Збір, Обробка та Використання Персональних Даних

2.1. Компанія збирає персональні дані та відомості під час створення Профілю на Сайті та розміщення коментарів. Ці дані та відомості можуть включати в себе: Ваше ім’я, електронну пошту, інформацію для доступу в Профіль (логін та пароль).

Компанія збирає лише ті дані, які Ви свідомо і добровільно надаєте їй, і збір яких необхідний для забезпечення Вашого користування Сайтом.

Компанія збирає лише той мінімальний обсяг даних та відомостей, збір яких необхідний для забезпечення Вашого користування Сайтом, та не збирає будь-яких даних та відомостей задля іншої мети.

Компанія не збирає персональних даних, які законодавство України відносить до даних, щодо яких встановлюються особливі вимоги до обробки (дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних).

2.2. Компанія є володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту.

2.3. Компанія фіксує входи до Профілів користувачів. Компанія не збирає будь-яку іншу інформацію про Ваш трафік.

2.4. Надані та зібрані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту. Обробка персональних даних здійснюється в місці розміщення серверного обладнання Компанії.

2.5. Компанія використовує персональні дані для:

1) надання доступу до Сайту;

2) надання доступу до Профіля;

3) надання можливості залишати коментарі та пропонування Компанії публікувати Ваш контент;

4) забезпечення ефективного обслуговування користувачів та зворотного зв’язку;

5) персоналізації використання Сайту;

6) відображення персоналізованої реклами на Сайті;

7) вдосконалення функціонування Сайту та Контенту;

8) інший цілей, передбачених цією Політикою.

2.6. Персональні дані зберігаються не довше, ніж це необхідно для реалізації мети їх обробки та використання.

 

    1. Ваші Права

3.1. Щодо Ваших персональних даних, Ви маєте права, передбачені чинним законодавством України, зокрема:

1) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних;

2) направляти запити щодо того, чи обробляються Ваші персональні дані, та одержувати відповідь на них протягом 30 календарних днів, а також отримувати інформацію про зміст персональних даних;

3) пред’являти вмотивовану вимогу Компанії із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;

4) пред’являти вмотивовану вимогу Компанії щодо зміни або знищення Ваших персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

5) відкликати Вашу згоду на обробку персональних даних;

6) звертатись до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини або до суду зі скаргами;

7) інші права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних». 

3.2. Ви можете оновлювати інформацію, яка може становити собою персональні дані у налаштуваннях профіля. 

3.3. При видаленні Профіля, Ваші персональні дані будуть видалені автоматично.

 

    1. Cookies 

4.1. Компанія використовує файли cookie. Cookie – це маленький текстовий файл, який завантажується на Ваш пристрій (комп’ютер чи мобільний телефон), коли Ви користуєтесь Сайтом.

4.2. Компанія використовує cookie для наступних цілей:

1) автентифікація користувачів;

2) аналітика користування Сайтом. 

Наші законні підстави використання cookie – це:

1) необхідність їх застосування для надання доступу до Сайту;

2) легітимний інтерес в аналітиці.

4.3. Ви можете управляти чи відключати cookie в налаштуваннях свого браузера у будь-який час.

Просимо Вас звернути увагу, що повне відключення усіх cookie на Сайті може призвести до того, що деякі компоненти Сайту не будуть працювати. Тому Компанія рекомендує не відключати усі cookies на сайті.

 

    1. Google Analytics

5.1. Компанія використовує аналітичний сервіс Google Analytics, використовуючи cookie, що зберігаються на Вашому пристрої.

Детальна інформація про використання Google Analytics доступна за посилання: https://policies.google.com/privacy.

Якщо Ви не бажаєте щоб Ваша інформація використовувалась Google Analytics, зробити це можна за посиланням: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

    1. Взаємодія з Третіми Особами

6.1. Компанія не передає Ваші персональні дані, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, здійснюється за Вашим запитом, передається ліцензіату чи правонаступнику комплексу прав Компанії, в інших випадках передбачених цією Політикою.

6.2. Компанія може використовувати аналітичні сервіси третіх осіб для аналітики використання Сайту користувачами. 

 

    1. Інформаційна Безпека Неповнолітніх

7.1. Компанія поважає необхідність забезпечення інформаційної безпеки неповнолітніх. У випадку, якщо Компанія дізнається, що зібрані відомості належать особі, яка є неповнолітньою, Компанія вчинить усі можливі дії для знеособлення даних для їх обробки аналітичними сервісами чи видалення на вимогу законних представників. 

7.2. Компанія просить законних представників неповнолітніх, які користуються Сайтом, роз’яснити ним зміст заходів, необхідних для забезпечення інформаційної безпеки неповнолітніх в Інтернеті. 

 

  1. Прикінцеві положення

8.1. Якщо у Вас виникли будь-які питання, Ви можете зв’язатись з Компанією використовуючи електронну пошту: [email protected]